Pittige kaaszoutjes















Ingrediƫnten

  • 4 plakjes bladerdeeg ontdooid
  • 1 Ć  2 eetlepels curry kruiden ketchup (original)
  • 1 eidooier, losgeklopt
  • 2 eetlepels geraspte extra belegen kaas
  • Sesamzaadjes (Black roasted)
Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Besmeer 2 bladerdeeg plakjes (ontdooid) heel dun met curry. Leg de andere 2 plakjes bladerdeeg erop en snijd deze "sandwiches" doormidden. snijd de 4 helften vervolgens in 8 vierkantjes of stengels. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de stengels erop. Bestrijk ze met wat eidooier en strooi de kaas en wat sesamzaadjes erover. Bak de zoutjes in de oven in ca. 20 min. goudbruin. Haal de zoutjes direct met behulp van een pannenkoekmes van het papier en laat ze op een rooster afkoelen.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen