Snelle kaneelbroodjes met appel




















Ingrediƫnten

Voor 10 taartjes
  • Pakje bladerdeeg (10 plakjes)
Voor de botervulling
  • 60 gram roomboter op kamertemperatuur
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel honing
Voor de appelvulling
  • 1 appel geraspt
  • 1 eetlepel honing
  • 1theelepel kaneel

Bereiden
  
Verwarm de oven voor op 200-220 graden Celsius. Laat de bladerdeegplakjes ca. 10 min. ontdooien.
Mix ondertussen voor de botervulling de roomboter, basterdsuiker, kaneel en honing in een kom tot een gladde massa. Smeer de botervulling uit over de bijna ontdooide plakjes bladerdeeg. Meng de geraspte appel met de honing en kaneel. Verdeel ook de appelvulling over de 10 plakjes. Rol de plakjes op en snijd deze in de lengte door maar laat ongeveer 1 cm vastzitten. Pak de 2 slierten vast en draai deze naar buiten en als een wokkel om elkaar heen. Bak de Snelle kaneelbroodjes met appel in ca. 20-25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen