Tagliatelle met gerookte zalm



Ingrediƫnten

Voor 4 personen
  • 300 g tagliatelle
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 kleine courgettes  (of 1 grote courgette)
  • bakje roma tomaatjes
  • 200 ml koksroom (room culinair)
  • 250 g gerookte zalm
  • 25 g verse bieslook
Bereiden

Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Halveer de roma tomaatjes. Snipper de ui en de gerookte zalm. Snijd de bieslook fijn. Kook de pasta beetgaar. Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de courgettes toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomaatjes toe en bak 1 min. mee. Schenk de koksroom bij het ui-courgettes-tomatenmengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met vers gemalen peper en zout en of met Italiaanse kruiden.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen